Jocelyne Beroard: optredens

Jocelyne Beroard: optredens

Voor veel artiesten is het van een groot belang dat ze optredens kunnen doen. Op deze manier valt er veel geld te verdienen en is dit ook nodig. Voor een bekende artiest als Jocelyne Beroard is dit ook nodig en doet ze ook veel optredens. Dit doet ze alleen, maar heeft ze in het verleden ook gedaan met een band. Deze band heet Kassav en Jocelyne Beroard was hier de zangeres van. Bij de optredens wordt er vooral Zouk muziek gedraaid en is dit het genre wat door de band bedacht is. Zo heeft het een heel snel ritme en met de stem van Jocelyne Beroard klinkt dit natuurlijk heel goed. Ook kun je kijken naar Jocelyne Beroard als een soloartiest en heeft ze ook op deze manier veel optredens gedaan. Hierbij is haar stem van een groot belang en is deze krachtig en kan je horen dat ze echt zingt met haar ziel. Bij de optredens van Jocelyne Beroard zingt ze vaak liedjes die voorkomen in haar album en soms maakt ze gebruik van nieuwe liedjes.

Prijzen

Voor een artiest en zangeres kan het krijgen van een prijs heel belangrijk zijn. Op deze manier kan je ook merken dat je muziek ook echt wat doet onder de mensen. Zo heeft Jocelyne Beroard bijvoorbeeld een prijs gewonnen voor beste songwriter. Dit betekent dat ze heel goed haar eigen liedjes zelf kan schrijven. Daarnaast heeft ze ook een gouden schijf gewonnen voor haar eerste album. Dit betekent dat ze een hit was en het album vaak heeft verkocht. Ook heeft ze bijvoorbeeld een prijs gekregen voor het maken van een liedjes voor alle mensen die zijn overleden in 2015 bij een vliegtuigramp. Hiervoor heeft ze een onderscheiding van het rijk gekregen in Frankrijk.

Films

Naast het maken van muziek en het schrijven van nummers heeft Jocelyne Beroard ook andere dingen gedaan. Zo is ze ook een actrice en is ze te zien in meerdere films in Frankrijk. Zo heeft ze een rol gehad in de film Simeone en is ze ook nog eens goede acteur. Daarnaast speelt ze in series in Frankrijk die op dit moment nog steeds worden uitgezonden. Daarnaast acteert ze nu nog en speelt ze in nieuwe films die nog moeten uitkomen in de toekomst.

MEER TE WETEN KOMEN

Jocelyne

Carrière

Band