Carrière Jocelyne Beroard

Carrière Jocelyne Beroard

De carrière van een bepaald persoon is van een groot belang. Zo kan het zijn dat je veel verschillende banen hebt gehad en kan je dit zien in je carrière. Je kan een carrière op veel verschillende manieren toepassen, maar ook op gebied van muziek. Zo kan een artiest een grote carrière hebben of juist niet. De artiesten die dit niet hebben, hebben vaak een 1 hit wonder en maken geen muziek meer. Zo heb je ook de zangeres Jocelyne Beroard en is dit een artiest die een hele grote carrière heeft. Zo is ze in 1980 begonnen met muziek maken en is ze ook een band begonnen met andere. Hierbij hebben ze een nieuw muziekgenre gemaakt en dit noem je Zouk. Deze muziek is heel snel en daarnaast is het ook nog eens heel krachtig. Jocelyne Beroard heeft hier een goede en een krachtige stem voor en past hier ook heel goed bij. Daarnaast heeft ze als een solo artiest ook veel gedaan en heeft ze veel liedjes gemaakt. Zo heeft ze 4 verschillende albums uitgebracht en zijn deze ook veel verkocht. Hier heeft ze ook prijzen voor gewonnen en daarom is ze ook heel beroemd in Frankrijk. Naast haar muziek carrière heeft ze ook veel andere dingen gedaan en is haar carrière heel goed.

Speelfilms

Naast het maken van muziek is Jocelyne Beroard ook goed in andere dingen. Zo is ze ook een actrice en heeft ze meegedaan aan veel verschillende films. Een van deze films is Simeone en hier heeft ze veel krediet van gekregen. Zo acteerde ze zo goed dat ze zelfs een prijs hiervoor heeft gewonnen. Daarnaast speelt ze ook in Franse televisie series die nu nog worden uitgezonden. Op deze manier kan je op veel verschillende manieren naar Jocelyne Beroard kijken.

Prijzen

Voor een zangeres is het altijd heel erg van belang dat ze prijzen winnen. Op deze manier worden ze beloond voor het maken van muziek en kan je verschillende prijzen winnen. Zo heeft ze een gouden schijf gewonnen voor het eerste album wat ze heeft uitgebracht. Ook heeft ze een prijs gewonnen voor beste songwriter. Dit laat zien dat ze ook alle liedjes zelf maakt en deze ook zingt. Dit is een belangrijke prijs voor veel artiesten die in de muziekwereld zitten. Op basis hiervan gaan mensen ook anders naar je kijken natuurlijk. Ook heeft ze de ridder van het legioen gewonnen en is dit een prijs die je krijgt van het land. Dit is natuurlijk een hele grote eer en maar een paar mensen kunnen deze winnen. 

MEER TE WETEN KOMEN

Jocelyne

Band

optredens