De muziekwereld: Jocelyne Beroard

De muziekwereld: Jocelyne Beroard

Muziek is voor vele mensen van een groot belang. Muziek gebruik je om jezelf te motiveren en kan het soms ook een leuke sfeer geven. Denk bijvoorbeeld aan een lekker muziekje als je aan het sporten bent. Of aan een muziekjes als je aan het autorijden bent. Op deze manier kan je op veel momenten naar muziek luisteren en kan dit soms heel leuk zijn. Ook kun je kijken naar verschillende artiesten en welke muziek ze maken. In Frankrijk heb je een beroemde artiest de Jocelyne Beroard heet. Deze zangeres komt uit West-Indië en is al snel wereldberoemd. Zo maakt ze Franse liedjes, maar doet ze dit ook in andere talen en is dit een echte hit. Ze heeft al veel albums uitgebracht die goed verkocht zijn. Hiervoor heeft ze ook verschillende prijzen gewonnen en is ze zeer geliefd. Naast muziek heeft ze ook in films gespeeld en kan je deze ook terug kijken. De muziek die ze maakt, is heel mooi en heeft ze ook een krachtige stem. Zo merk je echt dat ze met haar ziel zingt en klinkt het super mooi. Dit kan je ook terug horen in haar vele albums en kan je hier lekker naar luisteren.

Onderscheidingen

De zangeres is zo goed dat ze ook veel onderscheidingen heeft gewonnen. Zo heeft ze dit gekregen op haar albums, maar ook op andere gebieden. Ze heeft bijvoorbeeld een prijs gewonnen voor haar acteerwerk, maar ook een eer van het land. Zo heeft ze een ere prijs gewonnen van de president van het land en is dit natuurlijk een grote eer voor haar. Ook heeft ze prijzen gewonnen als beste songwriter. Dit betekend ook gelijk dat ze alle liedjes zelf schrijft en kan je op deze manier zien dat ze echt gevoel heeft voor muziek natuurlijk.

Band

Echter doet Jocelyne Beroard niet alles alleen en speelt ze ook al sinds 1984 in een band. Deze band is ook bekend in Frankrijk en doet ook vele shows. Deze band heet Kassav en is heel bekend in Frankrijk en omstreken. Zo hebben ze al veel concerten gegeven en kan het leuk zijn om hier natuurlijk te kijken. Ook kan je de band ontleden en kan je zien dat het een gitarist heeft, maar ook iemand voor achter de piano. Daarnaast is de leadzangeres natuurlijk Jocelyne Beroard en vormt het een hele goede band die al veel bekende liedjes heeft gemaakt in Frankrijk.

MEER TE WETEN KOMEN

Jocelyne

Carrière

Band

optredens